onsdag, november 21, 2012

Fiks oppvaskemaskin kurven med flaskekorken

Jeg har fått hull i kurven på oppvaskmaskinen slik at kniver og skjeer detter ned og stopper opp maskinen.. Ettersom det ikke er så lenge siden vi fikk nytt kjøkken så er det vel egentlig en garanti sak og jeg har faktisk vært på IKEA for å forsøke å bytte denne en gang, da fikk jeg beskjed om at jeg måtte kontakte leverandøren av maskinen og få dem til å bestille en ny. Dette burde jeg jo sikkert gjort, men har ikke kommet så langt enda. Resultatet er en idé min kjære mor har brukt på sine oppvaskmaskineR (så dette med hull i denne kurven er nok et generelt fenomen).

Ta en tomflaske med skrukork og riv av den lille flappen som løsner når du åpner flasken første gang, deretter fletter du denne biten inni kurvmønsteret på oppvaskmaskin kurven, ved fler/større hull, som på bildet bruk fler flaskekorker! 
Fiks oppvaskmaskin kurven selv

Hokus pokus filliokus så detter ikke bestikket igjennom lenger!

Organisere kvitteringer

Jeg har organisert alle mine kvitteringer og viktige dokumenter på en helt brilliant måte, og du slipper masse rot og oppbevaring av papir!


Jeg har rett og slett skannet inn alle kvitteringer på printeren vår, dette tar jo litt tid, men er verd jobben når du kan kaste alle papirkvitteringene i papir containeren eller makulere dem etterpå. Jeg har også skannet inn alle dokumenter som tilhører bilen, forsikringer og andre viktige papirer som jeg ønsker å ta vare på.

Når dette er skannet inn lagrer du dette på din datamaskin/mac i en egen mappe, jeg har lagt alt inn i forskjellige mapper som klær/sko, leilighet, interiør osv. 

HUSK!! for all del i denne prosessen og når du er ferdig å
OBS!!! TA BACKUP !!!OBS
av maskinen din slik at du slipper å miste all info dersom noe skulle skje.


På iphonen har jeg nå lastet inn et program fra appstore som heter TurboScan, her kan jeg ta bilder av kvitteringer og andre papirer og sende dem rett til maskinen for arkivering!


Perfekt for en organisator som meg og kanskje en smart løsning for deg også!!

Ha en flott kveld!

tirsdag, november 20, 2012

I vinduskarmen

Jeg leter etter blomsterpotter å ha i vinduskarmen, jeg skulle gjerne hatt noen som passer inn i resten av miljøet i stuen, enkelt og greit i og med at vi har stort sett gått og hvitt gjennomgående i hele stuen og på kjøkkenet.

Ettersom jeg syntes det er utrolig vanskelig å finne fine potter er dette innlegget en slags samling av bilder som jeg liker.

La deg inspirere av mine funn!

Eva Solo klassiske urtepotter 


Magnetisk potte designet av Kyung-Eun Oh


Tetrispotter fra Stephanie Choplin

Inspirasjon fra TEVAMIOrientalsk inspirasjon fra bloggen Myke minutter  pottene er fra Kremmerhuset

betong potte

Betongpotte fra Åhlens bilde fra Nordisk Interiør inspirasjon

betongpotter

Betong potter fra danske Tine K Home 


Blomsterpotte støpt i betong


Blomsterpotter fra Home and Cottage


Matte svarte blomsterpotter fra HPvilla


Blomsterpotter malt med svart blank bengalakk.


Etter å ha tittet litt rundt i butikker på lørdag ble jeg enig med meg selv om at blomsterpotte i betong var det jeg helst ville ha og endte opp med å kjøpe noen fine potter fra Kremmerhuset!

Ha en deilig uke 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...