lørdag, november 03, 2012

DIY pute

Fant dette fantastiske stoffet på Stoff og Stil og bestemte med for å lage en pute - nokså lik den du får kjøpt i designbutikker, men totalt ble vel kostnadene 55,- (stoff) + 20,- (glidelås) + restestoff i lin fra mamma på baksiden 0,- til pute inni brukte jeg fra en av de gamle putene mine = 75,-

pute med print

Puten passer veldig fint i sofaen sammen med "kanin" puten.

Smart mat!

For noen uker siden var vi på MAAEMO og spiste, dette er en restaurant som ligger i Oslo hvor de har spesialisert seg på bærekraftig mat og drikke samt at det de serverer er økologisk så langt det lar seg gjøre.
Dersom du for anledningen ikke skulle drikke vin så trenger du heller ikke å vente med å booke bord på restauranten. De serverer nemlig en full juice/alkoholfri drikke meny tilhørende maten slik at opplevelsen blir fullstendig!
De har også en blogg som det var veldig interesant å ta en titt på!
Økologisk kalv

Økologisk og bærekraftig mat er en smart løsning for både mennesker, dyr og naturen derfor legger jeg inn en liten gratisreklame for dem her!

torsdag, november 01, 2012

Kildesortering oppbevaring

Vi bor i Oslo og har holdt på med kildesortering av plast, matavfall, papp/papir, glass/metall og restavfall en stund. 
Ettersom vi bor i 4 etasje kan det ta noen dager før vi går ned med papp/papir og får pantet flasker. Jeg har derfor vært på IKEA og kjøpt bokser som kan stables i høyden. Disse bor i skapet i entreen.
Her er det plass til nok papir og pant for litt over en uke og med den fine merkingen skjønner selv min kjære mann hva som skal ligge hvor!

sjablong

Jeg printet ut sjablongene på printeren og kuttet dem ut så pent jeg kunne. Deretter brukte jeg svart sprit tusj og tegnet kantene, for så å fylle ut teksten.

Meget fornøyd med resultatet altså!


Ha en strålende ettermiddag :)

tirsdag, oktober 30, 2012

Kjøkkenredskap

For å sprite opp i vårt ellers hvite og grå kjøkkenlandskap har vi kjøpt inn masse fine kjøkkenredskap i forskjellige farger, disse har fått stå fremme på kjøkkenbenken i en lite hyggelig ikea krukke i mangel på en fin krukke å ha dem i. 
Jeg har ønsket meg noe tilsvarende mitt flotte Norgesglass i keramikk laget av kunstneren Cecilie Haaland som holder til på Engelskmannsbrygga i Henningsvær, men har ikke funnet noen som er store nok. 

Norgesglass keamikk

 Sist jeg var ute å reiste var jeg innom kjøpesenteret Stockmann i Helsinki, her har de en fantastisk designavdeling hvor jeg fant en kjempekul champagnekjøler fra Revol som ser ut som et kjempe plastikk-krus som har blitt trykket sammen på den ene siden. 

Revol kjøkkenredskap bolle

Dette er nå blitt vår nye kjøkkenredskaps beholder på kjøkkenbenken.

søndag, oktober 28, 2012

Pimpe opp hverdagen - IPHONEN

Jeg har vært ute å shoppet.... til iphonen!!! 

Har en venninne som hadde et tredeksel på baksiden av telefonen og fant ut at det ville jeg også ha!

TOAST wood cover

 Jeg har googlet og funnet utrolig mange fine tre cover og deksel løsninger på nett, her er noen av de jeg likte godt.

Happyline skins
Happylines har de skins til både iphonen, ipaden og macen, en nokså billig måte å pimpe up i hverdagen.

Material 6 iphone cover

MaterialSix har harde deksel som du bytter ut med platen bakpå phonen, veldig smart løsning hvis for eksempel orginal dekselet har knust!

TOAST wood cover


 Jeg fant dekselene til TOAST i en av Telehuset sine butikker i Bogstadveien, egentlig - sånn utseende messig bør man vel ikke ha cover rundt når man har dette på men det passer meg mer praktisk ettersom phonen min noen ganger får litt tøff behandling. Jeg fant et fint enkelt, hvitt og billig cover med gummikant på Clas Ohlson 

Her er resultatet på phonen min:)

TOAST wood cover

Ha en strålende søndag!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...