fredag, mars 30, 2012

Entré

Endelig er vi i gang med oppussingen av entréen... Det vil si jeg har begynt å lappe sammen åpne sår etter lister av gamle skap. Jeg drømmer om skap med smarte løsninger som rommer massevis av tøy og sko (!!) Her er litt inspirasjon mens vi venter på at murpussen tørker 

luftig entré
Merk deg skriften over døren; Home Sweet Home
heng og sko
Denne løsningen gir deg plass til både heng og sko, jeg tenker at boksen er et lukket rom for div "rot"

denne løsningen gir plass til alle
Her kan alle i huset ha hver sin oppbevaringsplass, som i barnehagen!
heng til sko
Hvor finner man disse geniale sko opphengene i norge mon tro?
hyller til sko

Hyller til sko og oppheng til støvlettene, men hvor min kjære skal ha sine sko er fremdeles usikkert..

Ha en fin kveld!

torsdag, mars 29, 2012

Let's spice things up...Jakten på en god hvordan oppbevare krydder løsning har vært starten på denne bloggen, det finnes jo så mange flotte løsnigner her og der på det store internettet og når jeg ført har saumfart dette tenker jeg det er hyggelig å dele de løsningene jeg har funnet med deg!! 


En krydderhylle til å ha festet inne på skapdøren, var egentlig førstevalget, på denne måten slipper man å tørke støv av alle krydder boksene så ofte, det viktigste for meg var at krydderet ble tilgjengelig. Jeg har så lett for å glemme krydder i min hverdagslige kokkelering når det står gjemt langt inne bak hverandre i skapet.. 


Tanken på å bruke en bildelist og simpelten bare sette krydderet på den var en tanke som slo meg nokså tidlig i prosessen, dermed fant jeg denne hyllen og har valgt å bruke sitatet over min egen krydderhylle. Den er morsom og piffer ikke bare opp matlagningen men også hverdagen litt!


Har bestilt bokstaver til å ha på veggen, så når disse kommer i posten skal jeg få postet et bilde av det ferdige resultatet, enn så lenge får du klare deg med dette bildet. Jeg har brukt SPONTAN magnettavle og GRUNDTAL boks 3 pack fra IKEA. Blank label med sort skrift og dymo. Dersom du har noen tips eller råd til bloggen er det kjempe hyggelig om du legger igjen en kommentar!

Ha en super dag videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...